Menu

Over ons

Winkel

Onze wijnhandel in Bloemendaal is een knusse winkel waar we authentieke wijnen voeren uit wijnlanden zoals Duitsland, Frankrijk, Italië, Moldavie, Oostenrijk, Portugal, Roemenië en Spanje. We hebben ruime parkeergelegenheid voor de deur en bij mooi weer kunt u in de binnentuin een proeverij bijwonen.

Als we voorzichtig de balans opmaken, na dik 1,5 jaar fysieke winkel, kunnen we zeer trots stellen dat de beleving, enthousiasme, passie en filosofie voor wijn intact is gebleven. Voor de liefhebber lekkere wijnen selecteren met een juiste prijs/kwaliteitverhouding die ongebreideld drinkplezier verschaffen, met andere woorden: Grote wijnen voor iedere dag! Zo zijn er altijd meer dan 60 wijnen tot €10 op voorraad. Ook klassiekers als Rioja, Sancerre, Pomerol en Chianti mogen niet ontbreken.

Persoonlijke aandacht en flexibiliteit, daar draait het voor ons om. Als klant helpen wij u op de best mogelijke manier en u kunt 24/7 uw favoriete wijnen bij ons online bestellen.

Horeca

Het aantal horecaklanten is in de loop van de jaren flink toegenomen. Als horeca groothandel leveren wij aan (eet)cafés, restaurants, culturele centra en bedrijfskantines. Wij leveren een onderscheidend wijnassortiment. Vanuit dit assortiment helpen wij u graag om een uitgebalanceerde kaart met kwaliteitswijnen samen te stellen met deskundig wijn-spijs advies.

De beste wijnen als relatiegeschenk begint bij Vino Grigio. We gaan met plezier in gesprek met u, om zo te ontdekken welk geschenk de beste match is met wat u in gedachten hebt. Wijn als kado is altijd goed, maar een unieke wijn met een verhaal is extra speciaal om te krijgen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.