Menu

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

  1. De Wet Koop op Afstand stelt dat een overeenkomst, gedurende 14 werkdagen (de zichttermijn), door een Consument kan worden herroepen. Vino Grigio biedt een zichttermijn van 14 kalenderdagen. Zakelijke opdrachtgevers zijn uitgesloten van de Wet Koop op Afstand.
  2. De zichttermijn treedt in na ontvangst van de bestelling en duurt 14 werkdagen. Na het verstrijken van de zichttermijn moet de opdrachtgever de verplichtingen van de Overeenkomst nakomen. Bij Vino Grigio verstrijkt de zichttermijn na 14 kalenderdagen.
  3. Voor zover niet anders aangegeven, heeft de Consument na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 14 kalenderdagen zonder opgave van reden het recht de Overeenkomst te ontbinden en de bestelling onverwijld na deze termijn te retourneren. Vino Grigio zal binnen de termijn van 14 dagen na ontbinding de consument de reeds betaalde bedragen restitueren of in overleg met de opdrachtgever trachten een gelijkwaardig product te leveren.
  4. Zaken dienen te allen tijde onbeschadigd en in zoveel mogelijk originele verpakking te worden geretourneerd. Verder mag het product niet geopend worden. Indien de zaken niet aan deze eis voldoen vervalt de aanspraak van de Consument op enige vergoeding of omruilen.
  5. Vino Grigio aanvaardt retour gezonden zaken wanneer deze zaken aan het door Vino Grigio opgegeven adres zijn geretourneerd. De kosten voor het retourneren van de zaak zijn voor rekening van de Consument. Vino Grigio neemt geen ongefrankeerde zendingen aan.

Hulp nodig?

Stel je vraag over ons terugbetaal- en retourneringsbeleid via info@vinogrigio.nl.